Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan regisztráljak Partnerként?

Partnerek a főoldalon elhelyezett Partner regisztráció gombra illetve a regisztráció gombra kattintva, majd ott a Partner regisztrációt választva regisztrálhatnak.

Hogyan regisztráljak Felhasználóként?

Felhasználók a főoldalon elhelyezett regisztráció gombra kattintva, majd ott a Felhasználói regisztrációt választva regisztrálhatnak. Lehetőség van arra is, hogy a keresés funkció után a kiválasztott szolgáltatás megrendelése előtt is regisztráljanak.

Hogyan tudom elkészíteni partneroldalam?

A visszaigazolt Partner egy általa választott aldomnainhoz jut, amin a továbbiakban hivatkozhat. (pl: pelda.berlemenyek.hu) A bejelentkezés partnereknek hivatkozásra kattintva tudja az oldalát szerkeszteni.

Hogyan tudom a kártyás fizetést elszámolni?

A berlemenyek.hu weboldalon az összes kártyával történő fizetést a Sportmap Kft. kezeli. A begyűjtött összegről „közvetített szolgáltatás” keretében a felhasználóknak számlát ad. A partner elszámolás havi és vagy félhavi elszámolásban történik. A partner a bérleményei után kapott összegről összesítőt tud kérni a berlemenyek.hu/partner/foglalások/bankkártyás fizetések oldalon. Ezen összesíthető tételekről számlát állít ki a Sportmap Kft. részére. Kártyás fizetés esetén kezelési költség merül fel, ennek összege 2.4%, amit a Sportmap Kft. „kezelési költség” címen levon.

A tételek összesítése havi vagy félhavi (folyó hó 1-15 és 16-31) módon számlázható. A Partnernek a szűrt találatok után a foglalási exportot is mellékelnie kell a számlához. Számla címzettje a Szolgáltató melyet a Partner elektronikus úton küld meg. A Szolgáltató a számlán írt 8 napos határidővel a számla tételeit teljesíti.

Számla címzettje:

Név: Sportmap Korlátolt Felelősségű Társaság (Sportmap Kft.)

Cím: 7900 Szigetvár, Széchenyi u. 99/2.

Adószám: 26291257-2-02

Pénzforgalmi jelzőszám: 50800018-15604624-00000000

E-mail: info@sportmap.hu