Kötélpálya

1 óra: 2.490 Ft
Jelenleg nem foglalható.
Főbérlő: Balatonboglár
Bérlemény típusa: Kötélpálya
Helység: Balatonboglár, Kalandpark, Kilátó utca 8.
Koordináták: 46.776949,17.661385
Lemondható?: Nem lemondható
Bérlők maximális száma: 1
Ossza meg másokkal is

Leírás:

A kalandparkban 4 km drótkötél felhasználásával kötélpálya épült, melyek lehetőséget nyújtanak ügyességi és erőnléti feladatok kipróbálására különböző nehézségi szinteken, egészen a kezdőtől a haladókig. 

Minden korosztály számára találhatók pályák kicsi gyerekektől kezdve, a 150 centiméter magasságot meghaladottakon át a felnőttekig. A függő platformok, a hidak, a tiroli lesikló pályák és egyéb akadályok úgy lettek kialakítva, hogy mindenki számára egyformán élvezhetők legyenek. A kisebb gyermekek több izgalmas pályán is kipróbálhatják magukat, ezek 90 cm magasságban, míg a nagyobb gyermekek és felnőttek az 5 méter magasságban elhelyezett akadályok közül válogathatnak. A drótkötélpályáról se feledkezzünk meg, ahol csúszás közben nem kell semmit tenni, csak kapaszkodni és élvezni a sebességet. A biztonságot a védőfelszerelés és a dupla karabineres biztosító rendszer garantálja. A pályát szakképzett animátorok felügyelik és szükség estén segítséget nyújtanak.


Kötélpálya szabályzat

  1. Ezt a sportlétesítményt saját felelősségre használhatja, alkoholos és kábítószeres befolyásoltságtól mentesen! A felelőtlen viselkedés súlyos sérüléseket okozhat.
  2. Mindenkinek kötelező megtanulni az eszköz használatát, betartani szabályokat és az ott kapott instrukciók alapján használni a pályát.
  3. Zárt cipő kötelező és kényelmes, sportos viselet ajánlott, amely nem akadályoz a mászásban.
  4. Tartsa be a kezelő személyzet utasításait! Aki nem tartja be ezeket a feltételeket, azt azonnal kizárjuk a létesítmény használatából.
  5. A jegy megvásárlásával visszavonhatatlanul elfogadja a jelen pályahasználati feltételeket. A kártérítési felelősség kizárt.

Foglalások: